Rakan Kongsi

Rakan Kongsi bersama Penyedia

Pihak JCL mengalu-alukan wakil jualan atau kedai yang menjual telefon bimbit, perkakasan elektrik rumah, kenderaan (kereta/motosikal), dan kelengkapan kecil (penghawa dingin /peralatan dapur) sebagai rakan kongsi.

Kami menyediakan pembiayaan sewa beli, penjualan kredit, dan pemajakan kredit untuk meningkatkan hasil penjualan anda melalui syarat mudah lulus kami.

Jika anda tidak mempunyai rakan pembiayaan atau tidak berpuas hati dengan rakan kongsi sedia ada, hubungilah kami!

Inginkan peranti baharu dengan bayaran ansuran?

Anda tidak memerlukan kad kredit untuknya. Kami adalah penyedia pembiayaan yang tepat untuk anda.

Anda boleh memperkenalkan kedai atau wakil jualan kepada JCL. Kami boleh membiayai telefon bimbit, perkakas elektrik, kelengkapan kecil, kenderaan, dan banyak lagi. Silalah hubungilah kami.

Owning a new device has never been easier with our easy credit sales installment plan.

Aliran Proses Pinjaman JCL

1. Permohonan
Mohon secara dalam talian di laman sesawang kami atau hadir ke mana-mana cawangan/pejabat JCL. Perunding kewangan kami yang mesra akan membantu anda dalam proses ini.

2. Kelulusan
Permohonan anda disemak oleh Penganalisis Kredit JCL. Anda akan dihubungi sebaik sahaja anda diluluskan, oleh itu, beri perhatian kepada telefon bimbit anda!

3. Pengeluaran
Hanya satu langkah lagi! Hadir ke cawangan/pejabat JCL yang terdekat dengan anda untuk menandatangani perjanjian dan menyemak akaun bank anda.

Borang Aplikasi Rakan Kongsi